6-daags retreat Bosnië Herzegovina - Visoko: Divine Innergy

Laat los en kom in je kracht 

tijdens deze 6-daagse retreat van 7 t/m 12 juni 2023

Aarden, Verbinden en Loslaten


In het leven maken we dagelijks veel mee. Gebeurtenissen en emoties die worden opgeslagen in ons onderbewustzijn. Stress krijgt grip op onze ademhaling en spieren. 

Tijd om los te laten!

Verbind je met jezelf, het universum en met de energie van de aarde op deze magische plek in Bosnië Herzegovina.

Je laat los wat je niet meer dient; beperkende gedachten, fysieke blokkades en opgeslagen trauma, waardoor je weer dicht bij jezelf komt en je oplaadt door de krachtige energie van de piramides.

Er zijn nog 4 plekken beschikbaar

Wat mag je verwachten bij deelname aan deze retreat?

Tijdens deze 6-daagse Divine Innergy retreat sta jij centraal en kom je d.m.v. yoga en meditaite, ademwerk, stress release sessie terug bij jezelf in goddelijke energie en zelfliefde. Tijdens Divine Innergy integreren we de balans in Body, Mind en Soul, en gaan we nog dieper naar onszelf. Als deelnemer zul je de rust en ontspanning van de bijzondere omgeving in Bosnië-Herzegovina ervaren. We werken met de energie van verschillende krachtplekken, zoals de piramide van de Zon en de Ravne tunnels.

Tijdens deze retreat ga je:

  • leren hoe te ontstressen door ademwerk en stressrelease
  • leren over het effect van hormonen en stress op je lichaam
  • meedoen aan mooie meditaties, fijne yogasessies en koudwatertraining
  • oude patronen loslaten en nieuwe intenties zetten
  • ontspanning en rust ervaren
  • bijzondere krachtplekken in Bosnië-Herzegovina bezoeken

Wij geven jou de tools voor meer balans in je dagelijks leven!

Over ons:

Ingrid Walstra (links)

Janne-Marij Wolterink (rechts)

Ingrid Walstra legt in haar yogasessies, ademwerk en meditaties de nadruk op het voelen en kijken naar je ware vorm. Zij laat jou ervaren dat je niet uit één lichaam, maar uit vier lichamen bestaat nl. je fysieke lijf, je mentale/je geest, je energetische en spirituele lichaam. Door de oefeningen ervaar je in welk lichaam jij blokkades en je energie vasthoudt en wat je kunt doen om de vastgezette energieën hier weer voelbaar te laten stromen. Ze werkt met mannelijke en vrouwelijke energie, de mannelijke energie brengt balans in het fysieke en mentale lichaam en de vrouwelijk energie zorgt voor evenwicht op energetisch en spiritueel gebied. Stem je weer af op je innerlijke passie en gevoel en voel je onderdeel bent van het geheel.

Natuurgeneeskundig therapeut & coach Janne-Marij Wolterink weet als geen ander hoe is het is om lichamelijke en mentale klachten te hebben. Vanuit deze ervaring is ze haar gaan omscholen en heeft ze hier haar werk van gemaakt. Haar praktijk bestaat bijna 10 jaar en hier begeleidt en helpt ze mensen met fysieke en mentale klachten. Haar visie is vanuit een holistische kijk op een gezond lichaam. Belangrijk voor haar zijn de drie pijlers body, mind en soul. Vanuit deze kijk behandeld ze op fysiek niveau door middel van voeding, leefstijl, supplementen, kruiden, homeopathie en auriculoacupunctuur. Op het mentale vlak helpt ze mensen met name hoe om te gaan met stress en het aanpassen van een gezonde leefstijl. Op zielsniveau werkt ze door middel van ademwerk, innerlijk kindwerk en trauma/stress release. Als deze drie onderdelen in balans zijn, werken ze met elkaar samen, versterken ze elkaar en kun jij jouw licht met al je talenten, die je hebt, laten schijnen! 

"Laad me met rust!"

Hoe ziet de dagindeling eruit?

Goed om te weten...

Bij de prijs inbegrepen:

- Alle retreat gebonden workshops en activiteiten

- Een bezoek aan de piramide van de Zon

- Een bezoek aan de tunnels van Ravne

- Een bezoek aan de Kozice waterval

- Een bezoek aan de piramide van de Maan

- Alle transfers in Bosnië-Herzegovina

- Een verblijf van 6 dagen/5 nachten in Visoko met 2 tot max. 3 personen in een appartement (eigen douche en toilet). Mogelijkheid tot 3 personen in een appartement bestaat.

- Ontbijt/brunch, diner, koffie, thee, tunnelwater en vruchtensap

- Genoeg tijd voor jezelf


Het programma en de locatie zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, die door omstandigheden, door Flowing-in genomen kunnen worden.

Op locatie wordt elke dag een heerlijke ontbijt, lunch en diner volgens de traditionele Bosnische keuken voor je bereid. De maaltijden zijn biologisch en is er altijd een vegetarisch aanbod en zijn samen met de (non- alcoholische) dranken, die genuttigd worden tijdens deze retreat, inbegrepen. Heb je allergieën of een voedselintolerantie? Geef deze dan aan ons door bij de boeking, zodat ook hier rekening mee gehouden kan worden.

 7 Juni t/m 12 Juni 2023 

Investeer nu €895,- in jezelf.

Vanaf 1 april 2023 wordt het bedrag €995,-

Ga mee en (her)ontdek de pure verbinding met je ware zelf.

6 dagen, 5 nachten | Retreat Divine Innergy

 met coaches Janne-Marij Wolterink en Ingrid Walstra 

in Bosnië-Herzegovina - Visoko

Transformatie op zielsniveau


Ga met ons mee op reis en laat los wat jou niet meer dient, zodat je (weer) in je kracht kunt gaan staan!

Volledig offline in de natuur


Ga offline, stap uit het dagelijks leven en kom volledig tot rust op een bijzondere plek in het Bosnische berglandschap.

Voed jezelf met energie


Laad jezelf weer helemaal op bij bijzondere krachtplekken in Bosnië-Herzegovina.

Praktische informatie

Vervoer

Deze retreat vindt plaats rondom the Pyramid Village in Visoko, Bosnië-Herzegovina. De prijs die jij betaalt is inclusief vervoer van de luchthaven van Sarajevo naar de locatie en vice versa.


De heen- en terugvlucht vanaf jouw locatie naar de luchthaven van Sarajevo zijn exclusief. Retourvluchten dien je zelf te boeken op de door de organisatie aangegeven data (7 t/m 12 juni).

Lukt het niet om binnen 24 uur na betaling van deze retreat een heen- en terugvlucht te boeken, dan krijg je uiteraard gewoon je geld terug. Meld je je later af (door omstandigheden), kijk dan bij onze algemene voorwaarden voor een refund.


Ben je van plan per bus, de trein of auto naar Bosnië-Herzegovina - Visoko te reizen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de locatie en bereikbaarheid. De locatie en activiteiten zijn niet toegankelijk met een rolstoel.


Belangrijk voor alle deelnemers

Bij deze retreat is er een maximale groepsgrootte van 12 deelnemers en iedereen is welkom. Bij de Pyramid Village is weinig telefonisch bereik en een zwak WiFi-signaal. 

"There is no WiFi in the forest, but I promise you will find a better connection!"


Zoommeting

Een week voor vertrek plannen we een zoom in, zodat we eventuele vragen die nog bestaan kunnen beantwoorden.

Heb je nog vragen? 

Mail ons gerust op info@flowing-in.nl

ONT-MOETEN we jou 7 t/m 12 juni ook?